På menuen

BAGVÆRK
Hver eneste dag modtager vi friskbagte forsyninger fra det lille, økologiske, lokale bageri Brødkompagniet, der giver dig den lækreste smørcroissant og chokoladecroissant. På menuen finder du også en ret vild brownie og en god kage, bestemt af årstiden. Vores brød er økologisk.

TE
Vi præsenterer et solidt tekort bestående af seks forskellige te-typer. Drikker du teen på kaffebaren, laver vi den til dig på friske, løse teblade direkte i tesien. Vil du have teen to-go, kan du vælge den hurtigere te-brevsløsning. Vores te er økologisk og leveres fra A.C. Perchs Tehandel – det klassiske familie-tehus med de stolte traditioner. Se hele tekortet her

KAFFE
Vi præsenterer et kæmpe kaffekort. Byens største faktisk. Fra husets sorte Guatemala-kaffe, cappuccino, café latte, is-latte til det store økologiske stempelkaffekort, der tæller hele 15 forskellige kaffer fra hele verden. Kaffekortet er sammensat af de lille økologiske kafferisteri Just Coffee, der ligger på et lille landsted lidt udenfor Roskilde. Se hele kaffekortet her.

DRIKKEVARER
Vi har flere gode, lokale safter på menuen. Du finder også Nicolines økologiske juicer og safter. Og vi véd godt, at nogle gange skal man bare have sin cola, så den snyder vi dig ikke for – vi er ikke missionerende. Der er Egekildes danskvand og kildevand, men du er også velkommen til at tage et glas gratis sydfynske isvand fra disken, hvis du ikke synes, vandet behøver komme til dig på flasker.